Bergen L – Paulus Potterstraat 7

Specificaties

Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1973
Garage
Vrijstaand steen
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving
Inhoud
494 m3
Woonoppervlak
124 m2
Perceeloppervlak
654 m2
Tuinoppervlakte
435 m2
Tuin
Tuin rondom
Achterom
Ja
Energieklasse
C
Verwarming
CV ketel
Warm water
CV ketel
Voorzieningen
TV kabel

Omschrijving

Vrijstaande woning met diepe garage en rustig gelegen, met het Nationaal Park “de Maasduinen” nagenoeg in de achtertuin.

De woning is rustig gelegen aan een hofje aan de rand van Bergen. De ligging aan het hofje is natuurlijk zeer kindvriendelijk en betekend ook dat er meer dan voldoende parkeergelegenheid is. Uiteraard is op de eigen diepe oprit ook voldoende ruimte, er kunnen gemakkelijk twee auto’s naast elkaar worden geparkeerd. Erg gemakkelijk natuurlijk tijdens het opladen van een elektrische auto aan de eigen oplader.

Bijzonderheden:
– Recent voorzien van 32!! zonnepanelen
– Rustige ligging aan een “hofje”
– Verrassend ruime woning
– Eigen oprit, ruimte voor meerdere auto’s
– Goede mogelijkheden om thuis te werken

Begane grond:
Entree/hal met volledig betegelde toiletruimte en toegang naar de kelder van ca 10m2 en trap opgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal zijn zowel de woonkamer als ook de studeerkamer te bereiken.

Woonkamer:
Ruime L-vormige woonkamer, voorzien van een eiken houten stroken parketvloer met fraai zicht op de rondom de woning gelegen tuin. Via een brede schuifpui is er vanuit de woonkamer toegang naar het terras en de tuin. De eethoek bij de keuken biedt plaats aan een gezellig grote eettafel voor minimaal 6 personen.

Keuken:
Dichte keuken in 2019 voorzien van een nieuwe inbouwkeuken in hoekopstelling met een inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasmachine, spoelbak en koelkast.

Studeerkamer:
Vanuit de keuken is de studeerkamer ook te bereiken en deze studeerkamer kan natuurlijk ook desgewenst gebruikt worden als slaapkamer of speelkamer.

1e verdieping
Overloop naar drie slaapkamers, de badkamer en twee vaste kasten. In één van deze vaste kasten is de cv-ketel gesitueerd.(2016)
Op de gehele verdieping ligt een laminaat vloerbedekking. Alle kozijnen op de verdieping zijn in 2019 vervangen met kunststofkozijnen voorzien van HR++ glas.
Badkamer: Lichte, volledig betegelde badkamer, voorzien van een ruime inloopdouche, ligbad , hangende wc en een wastafelmeubel.

Tuin en garage:
De riante, westelijk gelegen achtertuin is goed onderhouden en voorzien van een sproei-installatie met grondwaterpomp. De garage is zeer diep, en voorzien van een automatische garagedeur met afstandsbediening.
Achterin de garage is er een berging met tuindeur, ideaal voor de opslag van tuinmeubelen en tuingereedschappen en de garage heeft verder een praktische bergzolder.

Ligging:
Bergen is een aantrekkelijke plaats om te wonen mede vanwege de natuur van het nationaal Parl de Maasduinen, maar ook de ligging nabij de maas met fraaie vergezichten en de mogelijkheid voor watersport. Verder is Bergen goed bereikbaar via de weg, en het openbaar vervoer verbindt de gemeente met nabijgelegen steden zoals Venlo en Nijmegen. Daarnaast heeft Bergen een rijk cultureel erfgoed. Er zijn verschillende historische gebouwen te vinden, zoals kasteelruïne Bleijenbeek.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.